Terapi online

Vill du veta vilka skillnader det blir med terapi online och vad du som klient bör tänka på i förväg? De stora fördelarna med att mötas online är att vi kan träffas och du är kvar i din bostad och behöver inte resa någonstans. Du kan få hjälp med det du behöver tex oro eller ångest istället för att samla allt inom dig. Du kan berätta precis samma saker till mig som terapeut även om det sker online. En del upplever att det t.om kan kännas lättare så. En stor skillnad är att vi endast ser ansikten på varandra genom skärmen och inte hela kroppsspråket. Det blir också viktigt att tekniken fungerar så den inte “stör” samtalet.

Det här bör du tänka på som klient:
* Att ha bra uppkoppling mot internet på din telefon/surfplatta eller dator. * Kamera tillgänglig och kan visa med rörlig bild är bra. För mig är det ett krav om det är första gången vi ses eller om vi ska arbeta med klinisk hypnos, då behöver jag se dig.
* Att du kan sitta ostört utan att någon lyssnar eller stör dig.
* Hörlurar hjälper till för bättre ljudkvalitet.
* Möjlighet att ställa ifrån dig din enhet så du slipper hålla i den under ett samtal som är 45 min långt.
* Stäng av ljud på aviseringar så du inte blir störd.
* Sätt dig så skönt som möjligt.

Har du några frågor om terapi online får du gärna höra av dig. Till mig kan du komma utan remiss. Just nu finns några lediga tider, alla online. Hör av dig till viktoria@ageramedmera.se eller ring/sms till 076- 883 89 67. Tvätta händerna och ta hand om dig och ditt inre!