Lugna grupper 2021

Nå lugnet genom hypnos och avslappning. Du lär dig hur du själv kan stilla dina hjärna och skapa inre lugn. Perfekt för dig som vill förebygga eller återhämtar dig från stressproblematik. Om du kan sitta stilla på en skön plats hemma hos dig i lugn och ro, blunda, lyssna, reflektera och prata så är det här gruppen för dig. En grupp är för nybörjare och en för de som deltagit tidigare.

Lugna gruppen: Varannan måndag kl 19-20.15 med start den 7 februari. Tio träfffar. 3- max 5 deltagare. Online via zoom. Kostnad 3.300 inkl moms kr för alla träffar. Fullbokad!

Lugnaste gruppen: Varannan måndag med start den 25 januari kl 19-20. 15. Online via zoom och för de som deltagit i mer än en termin tidigare. Max 5 deltagare. 10 träffar. 3.000 kr totalt inkl moms. Fullbokad!

Prova på tillfälle: Söndag den 24 januari online kl 16-17 via zoom. Föranmälan krävs!  

Tänk på att du kan använda din friskvårdspeng!
Anmälan: Via mejl eller samtal.

Vid frågor kontakta: info (snabela) ageramedmera.se eller 076-883 89 67.

Röster från tidigare deltagare:

“Jag har prövat många tekniker för att nå stillhet men inte fixat yoga eller mindfulness. Lugna gruppen fungerar verkligen för mig och jag är så tacksam över att ha hittat hit”. Mirelle 55 år

“I det här sammanhanget känner jag mig trygg, här behöver jag inte berätta allt om mig själv eftersom det inte är terapi. När jag fokuserar på att lyssna och följa med i berättelserna är jag både lugn och aktiv i hjärnan samtidigt och det fungerar oerhört bra”. Alex 35 år.

“Det har varit en upplevelse att få försvinna från “nuet” och komma i ro för kropp, knopp och själ. Att kunna känna hur kroppen går från att vara spänd till avslappnad”. Monica 47 år.

”Våra träffar var härliga och trygga, och gav energi.” Malin 55 år

”Jag kände mig så lugn och avslappnad när jag gick därifrån”. Zara 32 år

”Min fantasi är min kraft, jag kan fantisera mig lugn. Det är så skönt”. Louis 44 år.