Hösten är här med Lugna gruppen och Stresshantering i grupp

Höstens färger lyser intensivt med gul, orange och röda löv och luften blir klarare att andas. Vill du skapa en lugnare höst och ta hand om din egen inre värld finns det två möjligheter hos mig. Lugna gruppen startar den 29 oktober på måndagar kl 15.15-16.30. Där får du lära dig att använda hypnos och avslappning för att stilla din hjärna. Det blir även tre eftermiddagar med tema Stresshantering i grupp. Den 9 nov, 23 nov och 7 december kl 13-16. Vi diskuterar och reflekterar i grupp om stress och olika möjligheter att skapa balans i livet. Du deltar aktivt i övningar och bidrar med erfarenheter på din nivå. Mer information om grupperna finns i respektive flik på hemsidan (eller på min Facebooksida). Jag har också möjlighet att ta emot nya klienter för individuell terapi. Varmt välkommen till mig och mottagningen på Grindsgatan, Södermalm.