Förberedelser

Förberedelse och planering är något jag gillar. Tur det för det är mycket att göra inför starten på nya mottagningen på Södermalm, Stockholm. Jag gillar långa listor men också att bocka av när något blivit klart. Några listor är övergripande och de som är detaljerade innehåller numera orden paus och vila. Just återhämtning är så otroligt viktigt för att orka hålla en bra balans i livet. Det här är ett ämne jag hoppas få prata mycket om i min verksamhet. Med klienter, på föreläsningar och kommande workshops. Min återhämtning är bland annat att läsa en god bok, när jag rensar och fixar i trädgården eller när jag får umgås med vänner. Jag behöver också skapa mikropauser under en arbetsvardag för att landa, ladda och lagra min stillhet i skallen. Hör av dig om du behöver prata om något som bekymrar dig. Kontaktuppgifter finns i fliken kontakt. Den 13 augusti öppnar jag mottagningen, det känns spännande och inspirerande att vara på en ny plats.