En helt lagom start!

Är hösten verkligen här, redan? Ja, den krispiga luften är inte längre sommarvarm trots att solen tittar fram ibland och det är läge att leta fram ytterkläderna igen. Det är helt okej med mig. Nu har även min verksamhet startat igång och det har varit så roligt att få möta nya grupper och klienter igen. I augusti hade jag både en mindre grupp i workshop med stresshantering och en annan i guidad avslappning. Känner mig så glad och stolt över de positiva omdömen jag fick av dem. Mixen mellan att hantera sin stress och avslappning är faktiskt klockren, du borde prova det. Förra veckan fick jag tillgång till det rum jag hyrt på mottagningen i Vasastaden och träffade klient där för första gången. Så det “rullar på” i helt lagom takt. Just nu finns det lediga tider, lämna din intresseanmälan i kontaktformuläret så kontaktar jag dig.